MENÜ
BİZE TELEFON EDİN+90 (506) 851 49 39
E-POSTAinfo@denizliotokiralama.com.tr

Denizli Oto Kiralama

Denizli Oto Kiralama

Denizli Oto Kiralama Birçoğunuz, şehirlerarası ya da Oto Kiralamada şehir içi seyahatleriniz için Denizli oto kiralama fiyatları şahsi aracınızla gitmek. İsteseniz de, ya ekonomik imkânsızlıklar buna el vermez ya da  Denizli Oto Kiralamanın Şirketleri aracınızı her işte Fiyat Listesi kullanarak yıpranmasını istemezsiniz.


Yıllık masrafı bakım onarım işlemleri ile sizleri sürekli olarak uğraştırması da çabasıdır. Aslına bakarsanız, masraflı ve uğraştırıcı işler yerine araç kiralama sektörüne yönelerek kafanızda hiç sorun ve soru işareti olmadan keyifle ve huzurla araç kullanabilirsiniz.


Araba kiralama sektörüne verebileceğimiz en güzel ve özel örnek de Denizli oto kiralama firmamızdır. Hem firmamızın sizlere sunduğu özel kampanyalardan hem de araçlarla ilgili aklınıza gelecek ya da gelmeyecek bütün yasal prosedürlerden kurtulmuş olacaksınız. Çünkü firmamız tüm yasal prosedürleri sorumluluğunu üzerine alıp, uzman kadrosu ile hallederek, sizlere sadece araçlarımızın sürüş keyfini vaat etmekteyiz.  Kasko, trafik sigortası veya fenni muayene vs. gibi tüm yasal prosedürlerden sizlere kurtaran firmamızdan. İster uzun süreli, isterseniz de kısa süreliğine Araç kiralama hizmeti alabilirsiniz. 1000 ‘in üzerindeki kaliteli ve dev araç filomuz ile kurum ya da kurumsal şirketlere hizmet vermemizin yanı sıra ihtiyaçlar doğrultusunda şahsi olarak da kişilere kiralama hizmeti sunmaktayız.


Oto Kiralamada

Denizli Araç kiralama sektöründe öncü firmalardan biri olan oto kiralama firmamız, kaliteli ve güvenilir araç kiralama hizmetinin sunulduğu adresler arasında yer almaktadır. Araba kiralama sektöründe her geçen günde kendimize farklı farklı yerler ediniyor, olmamız ve siz değerli müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılamak adına yaptığımız yenilikçi çalışmalarımız göz doldurmaktadır. Oto kiralama firması olarak oto kiralama kokusundaki hassasiyetimiz oldukça farklı boyutlara ulaşmış durumda olup. Sunmuş olduğumuz zengin araç filosu ayrıcalıklarımız ile beraber uygun rakam fırsatları ile de müşteri memnuniyetini zirvede tutmaya gayret ediyoruz. Oto kiralama hizmetlerimizde faydalanmak istiyorsanız, sizlere sadece birkaç adım uzağız.   Bünyemizde bulunan otomobiller sıfır kilometre son model yerli ve yabancı otomobiller olup, aktif olarak hareket etmektedir. Taleplerinize göre filo kiralama hizmeti de sunmaktayız. Firmamızdan alacağınız kiralama hizmetlerinden hiçbir şekilde sorun yaşamazsınız.


Denizli oto kiralama fiyatları

Denizli oto kiralama fiyatları önce tüm araçlarımızın gerekli bakım ve kontrolleri düzenli olarak yapılmaktadır. Ayrıca firmamızda oto kiralamak için öyle büyük rakamlar ödemenize de gerek yoktur. Bu konuda pek çok firma epey temkinli davransa da firmamız rakiplerine rağmen sizlere rakamsal olarak yok denecek, bir fiyat çıkarmaktadır.  Oto kiralama firmaların artması ile nereden araç kiralayacağınız konusunda kafanız bir hayli karıştığı ve hizmet yelpazesinin de geniş boyuta ulaştığını hemen hemen hepiniz farkındasınız.


Araçlarımız ve Fiyat Listemiz


 


Seyahatlerinizi daha kolay ve avantajlı hale getirmek için sizlerde oto kiralama sektörüne göz atabilirsiniz. Ancak bizim gibi kaliteli ve güvenilir firmalardan hizmet almanız hem güvenliğiniz hem de bütçeniz açısında avantajlı olacaktır.  Çok sayıda model ve marka araçları mevcut olan firmamızda, istediğiniz aracı kiralayarak yolculuğa çıkabilirsiniz. Firmamızda oto kiralamanız durumunda herhangi bir sözleşme ya da senet gibi durumlara maruz kalmayacaksınız.


Denizli Oto Kiralamanın Şirketleri

Denizli Oto Kiralamanın Şirketleri Oto kiralama hizmeti alabilmek için kişinin ya da firmanın bazı şart ve koşulları yerine getirmesi gerekmektedir.  Denizli oto kiralama firmamızda oto kiralama yapabilmek için aracın kiralayacak ya da sürecek kişinin sürücü belgesine sahip. Olması ve minimum 3 yıl boyunca araç kullanmış ve 22 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. Ayrıca kiralama süresini önceden bildirmiş olması gerekmektedir. Kiralama yapıldıktan sonra teslimat süresinde bir saati bile aşaması durumunda bir günlük fiyat alınmaktadır. Oto kiralama sözleşmesine bazı riskler bulunmaktadır. Örneğin; trafik kurallarına uyulması gerekmektedir. Bunun dışında araçla ufak bir kaza bile geçirilmesi halinde ceza aracı kiralayan şahıs ya da kurum tarafından ödenmektedir. Ek sürücü kayıt edilmediği durumunda aracı kiralayan kişiden başkası kullanamamaktadır.


Eğer aracı kiralayan kişi dışında bir başkası Denizli rent a car firmaları  kullanması halinde araç sigorta ile poliçe geçerliliğini yitirmektedir. Kiralama süresi bittiğinde aracın içindeki yakıtı doldurup, öyle teslim etmesi gerekmektedir. Firmamız bünyesinde oto kiralama hizmeti almanız halinde istediğiniz yere mesai saatleri içirişinde ücretsiz teslimat yapmaktayız. Firmamız oto kiralama hizmetlerini güveli ve hızlı bir şekilde gerçekleştiren ve bireysel ya da kurumsal müşterilerimiz için avantajlı fiyatlar sunmakta olan firmamızda bilgi almak için şubemize ya da http://www.denizliotokiralama.com.tr/ çevrimiçi adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

HEMEN ARA!