MENÜ
BİZE TELEFON EDİN+90 (506) 851 49 39
E-POSTAinfo@denizliotokiralama.com.tr

Araç Kiralama

Araç Kiralama

Denizli Araç Kiralama hizmeti bir firma ve kişi arasında günü birlik veya belirli süre için araç kiralaması olarak nitelendirilebilse de hem insan hem de trafik güvencesi için ciddiyetle ele alınması gerekilen konular arasında yer almaktadır. Firmamız çeyrek asrı geride bırakan kurumsal tecrübesi ile profesyonel ve üst düzey hizmeti siz değerli müşterilerimize sunuyor. Denizli şehrinin hareketli ve genç nüfusu göz önünde bulundurulduğunda en yüksek seviyede hizmet sunmak kurumsal bilincimize yansıyan iş politikamız olmaktadır.


Araba Kiralama hizmeti sunan firmamız %100 ulusumuza ulusumuzun güvenliğine ve kurallarına bağlı olarak çalışmayı amaç ve prensip edinmiştir. Bu nedenle firmamızın sunduğu bütün kiralama prosedürleri tamamen yasal noktalar üzerine inşa edilmektedir. Bu nedenle firmamızdan araç kiralamak isteyen sürücülerimizin ve misafirlerimizin yerine getirmesi gereken yasal evraklarında eksiklik söz konusu olmamalıdır.


Sürücü belgesi; Firmamız sürücü belgesi olmayan hiç bir müşteriye hizmet vermemektedir. Bu sadece ticari etik değil toplum örf ve kaidelerine uygun olmayan riskler ve kazaları engellemek amacı ile alınmış karardır. Ayrıca ülkemizin yasaları gereği sürücü belgesi olmayan sürücülerin trafiğe çıkması yasal olarak mümkün değildir.


Havalimanı Araba Kiralama

Havalimanı Araba Kiralama Sürücü belgesi ve stajyer sürücü belgesi kavramları konusunda da son derece hassas olan firmamız stajyer sürücü kanunu gereği işlem gören tecrübesiz sürücülere de araç kiralaması yapmamaktadır. Söz konusu sürücü belgesine sahip olan sürücüler 21 yaşıdan büyük olsalar dahi araç kiralaması hizmeti alamamaktadırlar.


Oto Kiralama Talep edilen araçla sürücü belgesi sınıfı uyuşmayan sürücüler de firmamızdan araç kiralaması yapamamaktadır. Bu durumu B sürücü ehliyetine sahip olan müşterilerimizin C sınıfı araçlardan talep etmesi durumunda hizmet alamaması olarak özetlemek mümkündür.


Rent A Car Denizli hizmetlerimiz müşterilerimiz için pek çok avantaj sağlamaktadır. Fakat araç kiralama hizmeti uzun süreli araç kiralamaları için çok daha büyük avantajlara olanak tanımaktadır. Araç kiralama hizmeti genel olarak günü birlik olarak algılansa da orta ve uzun vadeli araç kiralaması her geçen gün ülkemizde büyüyen ve gelişen sektörlerden birine dönüşmektedir. Başta büyük şirketler olmak üzere bir çok müşterimize kaliteli ve uygun fiyata uzun vadeli araç kiralama hizmeti sunmaktayız.


Havalimanı Araç Kiralama

Havalimanı Araç Kiralama avantajları arasında yer alan sigorta ve kasko gibi yüksek ücretli gider kalemlerinin ortadan kalkmasına ek olarak bakım masraflarının ortadan kalkması taleplerin artmasında büyük etki etmektedir. Ayrıca dilediğiniz an farklı bir aracı deneyimlemeniz de araç kiralama ile mümkün olabilmektedir. Firmamız bu nedenle Denizli şehrinin en büyük filosunu hem şehir halkı için hem de Denizli’ye gelen misafirler için seferber etmektedir. Şehrin en yaygın hizmet ağına sahip olan firmamız bu sayede araç aldığınız bayi nerede olursa olsun teslimatı yapacağınız bayiyi tamamen sizin özgürlüğünüze bırakmıştır.


Araç Kiralama dünyasında pek çok yeniliği katan www.denizliotokiralama.com.tr/ adresinde hizmet veren firmamız müşterilerimize büyük ayrıcalıklar tanımaktadır. Bu ayrıcalıklardan ilk olarak ele alınması gereken konu; HGS bantlarıdır. Hgs bantları tüm yurtta ücretli otoyollar ve geçitlerden yararlanabilmek için sunulan ödeme kanalı olarak öne çıkmaktadır. Fakat kiralama hizmeti sunan firmamız müşterilerimizin sadece Denizli de değil dönem dönem şehir dışında da olabileceğini göz önünde bulundurarak ayrıca sorunlarla boğuşmamaları için standart olarak her araçta hgs hizmeti sunmaktadır.


 Bebek koltuğu da sunulan en yararlı hizmetler arasında yerini almıştır. Her ne kadar opsiyonel olan müşterilerimizin tercihine bırakılan bir hizmet olsa da bebekli müşterilerimize önerdiğimiz hizmetlerden biri de bebek koltuğu hizmetidir. Çünkü ulusal yasalarca yaptırımı olan bebek koltukları ayrıca istenmeyen durumlarda çocuğunuzun hayata tutunmasını sağlayacaktır. Navigasyon hizmeti de opsiyonel olarak sunulan hizmetlerimizdendir. Bu sayede şehrin kalabalığında kaybolmanız ortadan kalkacak ve özgürce hareket etmeniz kolaylaşacaktır

HEMEN ARA!